Menu

Три от популярните мопове за под

Най-добрите мопове за почистване на различни видове подове

Детайлното почистване е не само условие за комфортно и уютно ползване на помещение, но и гаранция за хигиена на високо ниво. За да опростят тази задача, разработчиците на различни домашни инструменти предлагат интересни модели мопове. Новите устройства разтоварват гърба, намаляват времето за почистване, позволяват ви да работите, без да замърсявате ръцете си. 

Представяме Ви и  най-продаваните и най-добрите почистващи препарати за подове през изминалата 2021 година:

Vileda Ultramax Easy Twist 

Моп за изстискване, който  е подходящ за почистване на всякакви подови настилки, включително паркет и ламинат. Може да се използва и за почистване на стени и прозорци с плочки. Основата е завършена с рамка с накрайник и дръжка, състояща се от 3 пластмасови тръбички. Те са здраво поставени един в друг, увити покрай основата, докато се фиксират. Характеристика е наличието на компактна изстискваща машина, вградена в тръбата. Дръжката с дължина 132 см е с мека вложка, с която е удобно да отвиете мопа. Дизайнът може да се сгъва в много плоско състояние, което осигурява почистване на труднодостъпни места. Теглото е 792 гр., ъглите са специално гумирани, предпазват мебелите от надраскване и удари.
Без съмнение, този тип мопове са едни от най-предпочитаните.(
Предимства на този уред за почистване: Лесна употреба; Структурна якост; Наличието на телескопична дръжка; Добра ширина на платформата за миене; Добра цена.

Моп със система за изтискване


Това е вторият най-предпочитан моп от потребители в България.
Почистващ моп за бързо и ефективно мокро почистване на малки помещения, както и на стени с плочки. Оборудван с лесен за работа механизъм за въртене, за да поддържа ръцете ви сухи в мръсна вода. Характеристика на инструмента е наличието на телескопична дръжка, която променя дължината от 70 до 125 см. Дизайнът е изработен от метал с пластмасови елементи. Освен това има PVA гъби с ширина 26 см с добри абсорбиращи свойства. При износване се сменя с нов. Повърхността на пода се почиства без петна, ивици. Почистващото оборудване добре събира прах и вълна. Изработен в приятен дизайн, тежи само 675 g, заема минимално място за съхранение. Дръжката с диаметър 2,5 см не се хлъзга, което означава, че е удобна за държане в ръцете си.
Предимства на този уред за почистване: Лесна употреба; Структурна якост; Наличието на телескопична дръжка; Добра ширина на платформата за миене; Добра цена.

Третото предложение е за по-големи площи, а именно Моп с уши


Памучен моп с уши 50см - за държач за моп с джоб или уши 50см - размер: 16,5 х 50 см. Изключително удобен и лесен за употреба.
Предимства на този уред за почистване: Лесна употреба на поголеми повърхности; Структурна якост; Наличието на телескопична дръжка; Добра ширина на платформата за миене; Добра цена.

No comments:

Post a Comment

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

Етикети