Menu

Как са ди украсим стените в жилището?

 



Създаването на оригинален декор за стени е по -трудна задача, отколкото изглежда. Колкото и креативна и стилна да е идеята, тя не трябва да противоречи на предназначението на стаята.

Няколко необичайни идеи могат да бъдат реализирани с познати материали, налични на пазара:

Тапети

Това е най -достъпният и търсен материал за декорация на стени, който е представен в голямо разнообразие.

Идеята за оцветяване на тапети като цяло не е нова - много родители и деца са оценили техните предимства. Но това е подходящ вариант не само за детската стая. Оцветяването на тапети е залепено в офисите като антистрес ъгъл. И можете да оборудвате същия ъгъл у дома.

Друг творчески вариант е флуоресцентният тапет. През деня те са обикновени, а през нощта са вълшебни. Той ще бъде оценен не само от децата, които се страхуват от тъмнината, но и от възрастните.

Хартиени приложения

Това е лесен и евтин начин да създадете красив декор на стените си, особено ако са покрити с обикновени тапети, боядисани или измазани.

Обикновено това са обемни приложения под формата на цветя, пеперуди и други символи на дивата природа. Изглежда креативно, нежно и пасва на всяка стая в къщата. Такъв декор е лесен за премахване, ако е необходимо.

Панели

Стенните панели също са представени на пазара в различни форми. Изборът на необичайна форма (например пчелна пита или плочки) ще помогне за създаването на креативна стена с акцент.

Друг трик, който може да бъде усукан със стандартни панели, е да създадете асиметричен модел, използвайки елементи с различни размери и форми (например квадратни плочки и правоъгълни ламели). Можете също да играете с цветове и текстури.
Източник: Maistor.org

Проект Maistor.org е безплатен и има за цел да Ви информира, да Ви предостави полезна и ценна информация, що се касае за майстори, намиращи се във Вашият град. Четете всеки ден Maistor.org - струва си!

No comments:

Post a Comment

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

Етикети