Menu

Размерът има значение

 

Вероятно митът, че размерът на пениса няма значение, е измислен от експерти, за да успокои мъжете, които не са излезли по размер. И все пак размерът има значение, може би не много голям, но има. Но в края на краищата размерът на влагалището е различен, така че е много по-важно размерите им да съвпадат.

 

Трябва да се отбележи, че благодарение на усилията на секс индустрията всяка година за все повече жени, особено на Запад, размерът на пениса на партньора е от решаващо значение.

 


Много мъже често си задават въпроса: как правилно да измерват пениса си, т.е. разберете неговата дължина и дебелина. Има специален медицински метод: трябва да приложите здраво владетел върху срамната кост в горната странична точка на пениса във възбудено състояние и да го измерите до периферния ръб на главата. Изследователи като Уилям А. Шонфелд и Гилбърт У. Бийби подчертават, че правилният метод за измерване на пениса е да се определи „линейното разстояние по страничната страна на пениса в изправено състояние от mons veneris до върха на главичката. Не можете да измервате пениса отдолу. Това е грешно. Можете също така да измерите размера на пениса си без ерекция. Как да направите това? Просто трябва да разтегнете органа си възможно най-далеч в спокойно, невъзбудено състояние.

 

Има нормални размери на пениса (5-20 см), намалени - по-малко от 5 см при ерекция (микропенис) и увеличени - над 20, а според някои класификации - над 23 см при ерекция (мегалопенис). В същото време лекарите не обръщат особено внимание на размерите извън ерекцията.

 

В обикновеното съзнание разликите в размера на членовете между различните раси много често са преувеличени. По този начин обикновено се смята, че чернокожите мъже са по-щедро надарени с мъжко достойнство, отколкото белите хора. В действителност обаче всичко далеч не е толкова просто. Въпреки че в спокойно, невъзбудено състояние, представителите на черната раса наистина имат известно предимство по отношение на размера на гениталиите, тя изчезва във възбудено състояние: ако сравните техните органи в това състояние с пенисите на техните бели колеги, тогава средно няма да има забележима разлика. Дик Ричардс, доктор по медицина, пише по този въпрос: „Въпреки че е напълно вярно, че негроидите всъщност имат големи пениси, това се отнася само за тяхното спокойно, невъзбудено състояние. степента на тяхното втвърдяване е по-ниска. Следователно няма основание за нещастния страх, изпитан от различни раси. "

 

Между другото, всичко казано по-горе за чернокожите мъже важи и за представители на народите от Кавказ, чийто размер на мъжките полови органи също много често е преувеличен.

 

Обобщавайки горните твърдения, ние отбелязваме, че би било по-правилно и честно, може би, да се каже, че размерът на пениса има значение за много жени, но в никакъв случай не за всички. Освен това онези жени, за които това има значение, често мислят по този начин, защото са били индоктринирани с него. Би било добре тези жени да знаят, че както отбелязват почти всички сексолози, не много по-важен е размерът на пениса, а способността да се използва.

 

Владимир Шахиджанян в книгата си "1001 въпроса за ТОВА" пише: "Какъвто и да е пенисът, той е ваш, единствен и единствен. Така че лекувайте го без претенции и обиди. Не го отделяйте от целия организъм. Значи сте родени, знайте как да използвате какво имаш. "

 

Между другото, колкото по-голям мъж има пенис, толкова по-бавна ерекцията идва и често се оказва с по-ниско качество от това на мъжете с нормални или малки полови органи. Освен това, в състояние на ерекция, разликата между късите и дългите членове е значително намалена.

 

Много по-важно от размера на пениса е способността съзнателно да контролира еякулацията (началото на еякулацията), за да донесе най-голямо удоволствие на жената. Тук е много подходящ един от законите на Мърфи за секса: „Силата на магията зависи не само от дължината на магическата пръчка“.

 

Трябва също да се отбележи, че нервните окончания, които предизвикват възбуда на жената, се намират в областта, която е най-близо до входа на влагалището и следователно удоволствието от полов акт изобщо не зависи от размера на мъжкия орган. Така че убеждението, че „колкото по-голям е пенисът, толкова по-добър е полът“ е също толкова мит, колкото и убеждението, че „размерът на пениса няма значение“.

 

Понякога можете да чуете, че интензивният сексуален живот на мъжа увеличава пениса му (между другото, самият Хипократ е мислил така, той също е писал, че въздържанието намалява размера на пениса). Всъщност размерът на пениса не зависи от интензивността на сексуалната активност. Никоя манипулация от този вид не може да удължи или съкрати пениса при възрастен мъж.

 

Преобладаващата идея, че размерът на пениса на мъжа е пропорционален на размера на други части на тялото, в частност на стъпалата, се оказа просто празно предположение. 


Ако сте по-възрастен господин и искате повече полова мощ, можете да опитате с медикамента Циалис

No comments:

Post a Comment

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

Етикети